EnglishPolishUkrainian
+38 098 101 75 75

 

fyvi

Як підготуватися до весілля – бріф інструкція 7 правил

підготовка до весілля (1)

1) Будь оригінальним

Весілля – це подія, яка відображає Тебе і Твою половинку, це – ваш спільний особливий день. Роблячи вибір, надавай перевагу вашому спільному стилю, роби акцент на усьому тому, що об’єднує саме Тебе і Твою половинку. Лише тоді Ти створиш неповторне і емоційне свято, настрій якого передасться кожному гостю. В день святкування Ти точно відчуєш, що вся підготовка до весілля була недаремною.

2) Спільність вибору

Коли відбувається підготовка до весілля зазвичай молодята спільно приймають рішення щодо вибору кольористики, тематики та основи декору весілля. Проте якщо вибір робить хтось один, важливим є знання смаків, вподобань і непереносимості (алергії, подразнення) коханої половинки. Завжди обирай те, на чому сходяться ваші смаки: спільному кольорі і вподобаннях.

підготовка до весілля в ресторані біля Львова

3)  Добрий початок – половина діла

Якщо Ти займаєшся організацією весілля самостійно, Тобі пам’ятай, що найважливішим є поетапна робота над кожним елементом весілля, куди між іншим входить завчасне резервування ключових послуг. Тому визначайся із вибором якнайшвидше.
Коли наречені звертаються за послугою весілля “під ключ” до нас, тоді відготовка до весілля починається із того, що молодята діляться із нами своєю мрією. Тоді ми продумуємо концепцію свята. І відштовхуючись від усіх побажань, допомагаємо обрати місце проведення, підібрати усіх виконавців, які гармонійно доповнять святкування.

4) Дешево і сердито!

Запам’ятай, високий сервіс та якісне виконання має свою ціну. Тому ніколи не керуйся принципом «чим більше і дешевше». Просто щиро запитай себе: «Що я дійсно отримаю за ці гроші?». А тепер запитай: «Що я не отримаю?». Насправді, яким би тісним не був Твій бюджет, правильне розподілення коштів завжди допоможе уникнути стандартності і зробити акцент на потрібному. Тому надавай перевагу якості, а не кількості !

банкетні зали біля Львова (3)

5) Замовляй професіоналів, щоб підготовка до весілля і сам день святкування запам’ятались лише хорошим настроєм і професіоналізмом

Якщо Твої друзі чи рідні, пропонують бути фотографом, відеографом, координатором чи кимось іншим на Твоєму весіллі, подумай чи сприймають вони це як роботу чи як дружню послугу? Чи зможуть вони повеселитися на Твоєму святі і чи Ти отримаєш бажаний результат? А чи не краще відразу дозволити професіоналам взяти на себе відповідальність і дати можливість рідним насолодитись цим особливим днем? В результаті Тобі і Твоїй половинці буде від цього лише спокійніше!

Для кращого розуміння, приводимо просте порівняння організаційної роботи зі створення події до пошиття сукні. Уяви, що Ти дала шити сукню одній кравчині, в певний момент процесу щось не склалось і Ти віддаєш іншій майстрині дошити цю сукню. Після чого вона відрізає і дошиває певні елементи: рукави, кишені, комір. Далі їй не виходить працювати і вона передає сукню вже третій кравчині. Остання в свою чергу вкорочує сукню, збільшує декольте, знову ж таки відшиває певні елементи і додає ще щось від себе. Чи можна уявити більший колапс? Ось так приблизно виглядає передача обов’язків по організації весілля, коли одна подруга перекидає іншій. Мало того, що результат виходить дуже далеким від того, про який Ти мріяла, так ще й в додаток з’являються новостворені  проблеми.

організація весілля Львів (4)

6) Щоб фінанси не заспівали романси!

Для правильного розподілення весільного бюджету, одразу визнач на що варто приділити особливу увагу, що саме планується. Далі встанови межі, в яких будуть здійснюватися витрати і, відповідно до них розподіли кошторис. До цих підрахунків також включи графу “додаткові витрати” – на ті послуги, які Ти або Твоя половинка можливо захочете ще дозамовити у процесі приготування.

7) Сім разів відмір – і один відріж!

Дуже легко помилитись у виборі, коли підготовка до весілля здійснюється самостійно і біля Тебе немає професіонала, що може підказати, виходячи із реальної практики і досвіду.
Часто те, що знаходять і пропонують друзі і родичі може не відповідати Твоєму смаку чи очікуваному рівню сервісу. Щоб не ризикувати одним із найважливіших днів усього життя і не обпектись, переконайся, що Ти дійсно робиш правильний вибір. Так, це десятки дзвінків, записи, порівняння і розрахунки, втрачений час на перегляд «не тих» фото- та відеороликів із роботами, затрачений час на зустрічі, перегляд відгуків. Проте, коли Ти займаєшся організацією весілля самостійно, Ти зрозумієш, який рівень послуг Тобі потрібно і що Ти реально отримаєш у весільний день.

 

 Хочеш казкове, душевне весілля у Львові і при цьому час для себе та рідних? Тоді довір нам свої мрії. Ми візьмемо на себе всю організаційну роботу, адже послуга організації весілля«під ключ» включає все, що Тобі потрібно.

 

Переглянь портфоліо наших робіт і познайомся з тими, хто вже довірив створення своєї весільної казки нам.

 

Натиснувши на посилання, Ти зможеш прочитати більше про:

Організація весілля “під ключ”

Весільний координатор 

Організація корпоративу у Львові

Організація сюрпризів і освідчення

Виїзна церемонія Львів

Дівич-вечірка у Львові


Замовити послуги можеш вже зараз за телефоном 098 101 75 75 і за допомогою
 форми.

Також будемо раді зв’язку через мережі Facebook та Instagram