EnglishPolishUkrainian
+38 098 101 75 75

 

fyvi

Модні тренди 2022, щоб Твоя весільна зачіска стала ідеальною

Весільна зачіска тренди 2022 передбачає використання обручів різних видів, які також можуть бути прикрашені перлинками чи камінчиками. Живі квіти ніколи не вийдуть з моди, тому наречені часто використовують обручі на весілля, прикрашені такими живими квітами, як і весільний букет. Такий аксесуар легко підкреслить ніжність, жіночність та романтичний характер своєї власниці. До речі, обручем (обідком) можна повністю замінити фату, або ж поєднати ці деталі між собою.


весільні зачіски 2021 (2)
зачіска на весілля 2021 (1)
Весільна зачіска тренди 2021 (2)
весільні тренди 2021 (1)

Тренди 2021 кажуть, що весільна зачіска нареченої з прикрасами ручної роботи, які містять перлинки, пір’я чи інші цікаві деталі створять відчуття унікальності!


Пам’ятай, що прикраси для зачіски слід вибирати лише після того, як визначишся з сукнею. Також врахуй форму голови, структуру та колір волосся.

зачіска на весілля - модні тренди 2021
зачіска на весілля - модні тренди 2021
весільні прикраси на волосся (1) 

Також у використанні залишається мереживо, яке рахується, як один з класичних матеріалів. Така деталь доречна, коли і для сукні Ти вибереш мереживо. Весільна зачіска з таким аксесуаром виходить елегантною і витонченою, особливо на довге волосся.

зачіски на весілля для дівчат з мереживом (1)
прикраси для волосся на весілля (1)

Зачіска нареченої з елементами плетіння вже не один рік користується попитом. Головне правило цього року – натурально і без незрозумілих конструкцій. Твій образ має бути природнім і легким. Це чудово підкреслить Твою жіночість, і разом з тим передати стриманість. До речі, в якості декору можна використати перлинки чи живі квіти. 

Весільна зачіска тренди 2021 (1)

Досить популярними є також весільні зачіски стилізовані під ретро-стиль або 30-ті роки, для яких можна підібрати відповідні прикраси для волосся. Для цього періоду були актуальні короткі стрижки.  Ретро зачіска на весілля на довге волосся буде зручною, якщо прибрати волосся з шиї.. Тому якщо в Тебе коротке волосся, не хвилюйся! Зачіска в такому стилі буде виглядати справді ефектно. Головне оприділись зі своїми побажаннями щодо стилістики свята, підбери професійного перукаря і зроби пробну зачіску. Впевнені, результатом Ти будеш задоволена!

весільна-зачіска-з-обідком-2021

Отож, надихайся і обирай) 
Легка накрутка, голівудські хвилі, з прикрасами чи фатою – впевнені Ти визначишся і Твій образ буде ідеальним !

тренди весільної зачіски 2021
весільна-зачіска-з-обідком-2021

 

Натиснувши на посилання, Ти зможеш прочитати більше про:

Організація весілля “під ключ”

Весільний координатор 

Організація корпоративу у Львові

Організація сюрпризів і освідчення

Виїзна церемонія Львів

Дівич-вечірка у Львові


Замовити послуги, що надає весільна агенція SEMRI wedding agency у Львові та не лише,

Ти можеш за телефоном 098 101 75 75  або  за допомогою e-mail: info.semri@ukr.net

Також будемо раді зв’язку через мережі Facebook та Instagram