EnglishPolishUkrainian
+38 098 101 75 75

 

fyvi

Річниці весілля по роках і що подарувати на річницю

Будьте не такими, як усі і даруйте емоції! Емоції – це те, що залишається назавжди. Не зациклюйтеся на назвах річниці весілля. Будьте щирими і організовуйте вечірки-сюрпризи святкування, створюйте сюрпризи-привітання з записами від рідних і друзів, даруйте подорожі і пригоди!

святкування річниці весілля    

Святкування вдома, чи в закладах може стати цікавішим і сповненим емоцій. Головний секрет, щоб добре відсвяткувати кожну річницю весілля – це хороший настрій!

Подарунки можуть бути символічними, головне – це увага. Кожна річниця весілля має свій символ. Отже, якщо ви хочете підготувати тематичний подарунок і дізнатись назви річниць весілля та їхнє значення, ловіть від нас підказки:

Назви річниці весілля та ідеї, що подарувати:

1 річниця – Ситцеве або Марлеве весілля.

Думаєте, що подарувати на першу річницю весілля? Гарним подарунком буде комплекти постільної білизни з бавовни, ситцю, атласу чи шовку. Також можна дарувати ковдри, подушки, листівки ручної роботи з елементами ситцю.

2 річниця – Паперове весілля. Чудово підійде на 2 річницю весілля сімейний фотоальбом з ексклюзивною обкладинкою, різноманітні книги чи квитки на концерт/виставу.

3 річниця – Шкіряне або Пшеничне весілля – портмоне для чоловіка, гаманець для дружини з якісної натуральної шкіри. Також подарунками можуть бути інші речі зі шкіри: одяг (якщо ви впевнені, що саме ця річ гардеробу підійде власниці/-ку), меблі, предмети інтер’єру чи брелок для ключів.

4 річниця – Лляне або Воскове весілля – для подарунків підійде лляний текстиль для дому: скатертини, набори серветок, рушники, гардини, покривала. Або ж різноманітні свічки (ароматичні, воскові, насипні, в підсвічниках чи без, зі скляними колбами).

5 річниця – Дерев’яне весілля – цікаві дерев’яні дошки, підставки, які можуть бути з різьбленням, шкатулочки для зберігання прикрас. Сімейний стіл у вітальню чи кухню, стільці чи інші предмети інтер’єру будуть часто нагадувати парі про людину, яка це подарувала.

6 річниця – Чавунне або Кипарисове весілля – такі подарунки, як чавунні каструлі, сковорідки чи форми для тушкування будуть дуже доречними на 6 річницю весілля.

7 річниця – Мідне або Вовняне весілля – підсвічники, декоративні чашки чи інші вироби з міді. Пара до речі може обмінятись мідними понетами, які можна замовити зі спеціальним карбуванням (наприклад, з датою весілля, улюблено фразою вашої половинки).

8 річниця – Бляшане (жерстяне) весілля. На цю річницю підійдуть набори столових чи кухонних приборів, каструль та іншого приладдя для кухні, а також чай чи цукерки в жерстяних коробках.

9 річниця – Фаянсове або Вербове весілля – чайний/кавовий сервіз або набір фаянсового посуду – гарний подарунок для родинних чи дружніх посиденьок.

Скоро у вас чи друзів 9 річниця весілля? З нами  вже знаєте, що подарувати )

10 річниця – Олов’яне або Трояндове весілля – букет з червоних троянд  – буде просто ідеальним подарунком від чоловіка. А який тоді влаштувати сюрприз чоловікові на 10 річницю весілля? – торт у вигляді троянд.

річниці весілля - святкування в ресторані

11 річниця – Сталеве весілля – вироби з нержавіючої сталі (набір каструль, кухонних проборів, підноси) можете сміливо дарувати, якщо знаєте смаки господині. “Залізний кінь” (мотоцикл), мопед чи інший засіб пересуванням оцінять чоловіки.

12 річниця – Нікелеве. Хорошим варіантом подарунку буде картина, в якій рама є зі спеціальними вставками з нікелю, портсигар, годинник чи ручка з гравіюванням, візитниця, набір інструментів чи набір для пікніка. До речі, можете скористатись ще одною порадою: виберіть будь який набір для дому/кухні/саду/пікніка, що включає 12 елементів.

13 річниця – Мереживне або Конвалієве весілля – мереживні скатертини, серветки чи інші предмети текстилю для дому. Для коханої чоловік може вибрати мереживну білизну і конвалії. Такий варіант букетику кращий для весняних річниць.

14 річниця – Агатове або Кістяне весілля – прикраси з цього каменю, вироби зі слонової кістки, різні статуї в будинок чи сад або ж сувенірні фігурки будуть хорошими подарунками. Об’ємні вироби завжди узгоджуйте заздалегідь.

15 річниця – Кришталеве або Скляне весілля. Доречними подарунками будуть ювелірні прикраси, прикраси з каменями Swarovski, від Tiffany & Co (сережки, браслет, підвіска чи кілечко, що містять в собі дорогоцінне або напівдорогоцінне каміння), улюблені парфуми. Ексклюзивна попільничка, якісні сонцезахисні окуляри, набір шахових фігур з кришталю, цікавий годинник, келихи для вина чи пива з гравіюванням чи акваріум з екзотичними рибками також може потішити пару.

16 річниця – Сапфірне весілля. Для подарунку підійдуть прикраси з цим каменем або інші потрібні сімейству речі блідо-блакитного кольору.

17 річниця – Трояндове весілля – назва говорить сама за себе. Троянди дарують, як запрошені гості, так і чоловік дружині.

18 річниця – Бірюзове весілля. Гарними подарунками на 18 річницю весілля будуть прикраси з бірюзою і запонки для сорочки.

19 річниця – Гранатове весілля – прикраси з цим каменем чи інші речі кольору марсала, наприклад пляшка колекційного вина – гарні подарунки на таку річницю.

Ювілейні річниці весілля:

20 річниця – Порцелянове весілля. Сміливо вибирайте для подарунку набір порцелянового посуду, чайний чи кавовий комплект чашок з блюдечками вбо ж оригінальний набір чашок лише для двох.

25 річниця – Срібне весілля – вироби зі срібла (ложки, виделки), прикраси – підійдуть для подарунків від гостей святкування річниці весілля. А пара може обмінятися срібними обручками. Пам’ятайте про гравіювання.

30 річниця – Перлове весілля. Намисто з перлинок (бажано по шт. за кожний рік, тобто 30) – це ідеальним подарунок на річницю від чоловіка. Також підійде браслет, сережки чи підвіска з перлинкою. Щодо гостей запрошених на таке святкування, то можна замовити чи купити один спільний подаруночок з перлин.

35 річниця – Полотняне весілля – полотняні скатертини, серветки, рушник стануть хорошим подарунком для господині дому. Також можна дарувати одягу з цього матеріалу.

40 річниця – Рубінове весілля. Чудово підійдуть на 40 річницю весілля ювелірні прикраси з рубінами, інкрустування цього каменю в обручки пари або ж кошик спілих гранатів.

45 років – Сапфірове весілля – найкращим подарунком будуть прикраси з сапфіром.

50 річниця – Золоте весілля – в цю особливу річницю пара може обмінятись новими золотими обручками, так як за пів століття кілечка могли трохи зноситися. Бувають випадки, що старі обручки передають неодруженим внукам чи правнукам, як сімейні реліквії.

У ваших рідних наближається ювілей і ви ламаєте голову, що подарувати на річницю весілля?

Це найкраща нагода подарувати батькам на золоте весілля свято від дітей і внуків. Можна організувати поновлення обряду одруження, зачитати один одному подяки і побажання біля красивої арки. Фуршетне частування, урочисте розрізання тортику і сімейна фотосесія, або ж класичне святкування в закладі стане гарним продовженням урочистої частини.

55 річниця – Смарагдове весілля – тут знову ж таки (як і для Рубінового, Сапфірового чи Перлового весілля) прекрасним подарунком стануть прикраси з цього дорогоцінного каменю

60 річниця – Діамантове весілля – виробами з діамантами можуть обмінятися чоловік і дружина, або ж подарувати діти чи онуки. Кришталь також хороший варіант для цієї річниці весілля.

65 річниця – Залізне весілля – різноманітні залізні фігурки, підставки, рамки чи інші вироби з цього металу.

70 річниця – Весілля подяки – чудова нагода зібратися великою сім’єю і подякувати батькам за їхню любов, підтримку і терпіння.

80 річниця – Дубове весілля – подарунком можуть стати дубові чотки. Та для ювілярів головне увага і турбота близьких.

90 річниця – Гранітне весілля – сувенір з граніту, ступка з товкачем для спецій і головне увага!

100 річниця – Платинове або червоне весілля – влаштуйте для пари, яка прожила разом століття, незабутнє святкування річниці весілля: організуйте смачний святковий стіл, замовте декор чи просто квіти червоного кольору, продумайте зони відпочинку для всіх.

Пам’ятайте: будь-який ваш подарунок буде ідеальним, якщо він зроблений/замовлений з любов’ю та душею.

 


Натиснувши на посилання, Ти зможеш прочитати більше про:

Організація весілля “під ключ”

Весільний координатор 

Організація корпоративу у Львові

Організація сюрпризів і освідчення

Виїзна церемонія Львів

Дівич-вечірка у Львові


Замовити послуги Ти можеш вже зараз за телефоном 098 101 75 75 і за допомогою
 форми,

або через мережі Facebook та Instagram